Informacije

Zaščita avtorskih pravic

Vse slike in besedila, so osebna last Kristine Jug in Mitja Bezenška, avtorsko delo in zaščitena z avtorskimi pravicami. Brez najinega dovoljenja ni dovoljeno si prilaščati ali uporabljati najinega slikovnega, video, tekstovnega in/ali drugega gradiva objavljenega na tem blogu. Prepovedana je raba v komercialne namene in prilaščanje brez navedbe vira v katerem koli mediju, tako spletnem kot tiskanem.

Če bi želeli naše vsebine in slike objaviti kje drugje, naju prosim kontaktirajte za dovoljenje!

Kontakt: gremonekamsi@gmail.com

Piškotki

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Z njihovo pomočjo vam lahko ponujamo boljše vsebine. Z uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Piškotke lahko upravljate v nastavitvah brskalnika ali naprave.

Disclaimer

Nekatere povezave na našem blogu so lahko partnerske. To pomeni, da lahko v primeru, da preko te povezave opraviš nakup na omenjeni strani, midva dobiva provizijo od prodaje. Cena zate ni višja od običajne. Oglašujeva in priporočava samo storitve in izdelke, ki jim zaupava in jih tudi sama uporabljava. Vnaprej se ti zahvaljujeva za podporo in razumevanje, saj nama tako omogočiš, da ti še naprej nudiva kakovostno brezplačno vsebino.